Andreas
Strippenlegger


     
 


Kenmerken

Type JD-ASL-240
Afmetingen:
Lengte / Diepte: 510 mm.
Breedte: 2400 mm.
Hoogte: 1240 mm.
Gewicht: circa 100 Kg.

Snelle montage aan het voertuig d.m.v. DIN plaat.
Aansluitspanning 24 Volt
PLC gestuurd
Eenvoudige 3 stappen bediening:
- leggen
- oppakken
- slepen

Duidelijk overzicht d.m.v. camera met monitor.
Speciale op maat gemaakte andreasstrippen.

     

Klik op een afbeelding voor een grotere foto.

Download de pdf-folder over Andreas Strippenlegger

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van andreasstrippen leggen - van handmatig naar mechanisch – maakt het werk van de wegwerker een stuk veiliger. JD NEDERLAND ontwikkelde, in opdracht van Adviesdienst Verkeer en Vervoer van Rijkswaterstaat, een handzaam en compact apparaat dat aan een standaard DIN plaat aan de voorzijde van een vrachtwagen kan worden gekoppeld.

Door middel van hydraulische/magnetische werking worden de strippen vol automatisch uit het magazijn gehaald en op het wegdek gelegd. Met behulp van een camera en monitor kunnen de strippen (ook als deze verschoven zijn) uiteraard weer vol automatisch van het wegdek worden opgepakt.
De wegwerker zit bij dit karwei veilig in de bestuurderscabine. In combinatie met een Botsabsorber aan de achterzijde van de vrachtwagen is het leggen en opnemen van andreasstrippen snel en veilig door 1 persoon uit te voeren.

Opnieuw een innovatie van JD NEDERLAND dat resulteert in een grotere veiligheid voor zowel weggebruiker als wegwerker. De andreasstrippenlegger is leverbaar in diverse uitvoeringen.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden van het automatisch leggen en opnemen van andreasstrippen. Tevens kunnen wij andreasstrippen voor u op maat maken.

Voor meer informatie en/of opdrachten kunt u ons bellen. JD Nederland is altijd bereikbaar op telefoonnummer 055-3553087.

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

   
JD Nederland - Fabriekstraat 41 - 7311 GM Apeldoorn - T +31 (0)55 355 3087 - F +31 (0)55 355 7915 - M. +31 (0)6 532 55570 - E info@jdnederland.com