Materiaalwagens

     
 


Kenmerken

De indeling van de materiaalwagens wordt in overleg met U bepaald. Alle materialen zijn makkelijk van de wagen te halen omdat we gebruik maken van een laag plateau chassis.

 

     

Klik op een afbeelding voor een grotere foto.

Download de pdf-folder over Materiaalwagens

Snel een complete afzetting of omleiding opbouwen? Snel reageren bij calamiteiten? Dat kan met onze op maat gebouwde materiaalwagens. JD Nederland heeft een speciale constructie ontwikkeld voor het actieraamwerk waardoor de laadruimte optimaal benut kan worden. Deze speciale constructie kan zowel handbediend met behulp van gasveren maar ook volledig elektrisch hydraulisch bediend worden.

Zo kunnen complete omleidingen en wegafzettingen, zoals vermeld in de richtlijnen maatregelen bij werk in uitvoering op autosnelwegen, niet autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom, publicatie 96a en 96b van het CROW, inclusief alle bevestigingsmaterialen in één keer meegenomen worden. Voor het behoud van uw kostbare afzetmateriaal is een materiaalwagen eveneens een goede investering. De indeling van de materiaalwagen gebeurt in overleg met u.
Uiteraard adviseren wij u hierbij zodat de materiaalwagen te allen tijde in balans blijft. Uiteraard zijn onze aanhangwagens gekeurd door de Rijksdienst Wegverkeer.

Graag informeren wij u over de diverse uitvoeringen en opties die leverbaar zijn. Voor meer informatie en/of opdrachten kunt u ons bellen. JD Nederland is altijd bereikbaar op telefoonnummer 055-3553087


Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

   
JD Nederland - Fabriekstraat 41 - 7311 GM Apeldoorn - T +31 (0)55 355 3087 - F +31 (0)55 355 7915 - M. +31 (0)6 532 55570 - E info@jdnederland.com