Onderhoud / Reparatie / Schadeherstel
ServiceService en Onderhoud

Wegwerkzaamheden en de bijbehorende Verkeersmaatregelen hebben als kenmerk dat op korte termijn gereageerd en georganiseerd moet worden. Daarom moet blindelings op het materieel vertrouwd kunnen worden. In dat opzicht is de toegevoegde waarde van goed uitgevoerd onderhoud van essentieel belang. Goed uitgevoerd onderhoud garandeert een lange levensduur, betrouwbare en veilige werking en een minimum aan storingen en reparaties.
Onze relaties willen voor hun Mobiele Bebakening service die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid. Met de door JD NEDERLAND verleende Service kunnen we aan deze wens voldoen. Het onderhoud aan onze Mobiele Verkeerssystemen stemmen wij af op de specifieke behoefte van onze relaties.
Zo krijgt u de garantie van maximaal rendement op uw investering.

Storingsdienst

Gedurende het hele jaar is er 24 uur per dag iemand van JD NEDERLAND telefonisch beschikbaar voor telefonische ondersteuning. Deze persoon kan, indien nodig,
een monteur / technisch specialist sturen om de reparatie uit te voeren. Hij zal echter eerst de gebruiker d.m.v. telefonisch advies proberen te helpen zodat de inzet van het materieel zo veel mogelijk gewaarborgd blijft.

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.


   
JD Nederland - Fabriekstraat 41 - 7311 GM Apeldoorn - T +31 (0)55 355 3087 - F +31 (0)55 355 7915 - M. +31 (0)6 532 55570 - E info@jdnederland.com