Tekstwagens

     
     
     
     
     
   
 


Kenmerken

Dit modulaire elektronische systeem biedt zeer veel displaymogelijkheden.
Het systeem is zo flexibel als u zelf wilt, dit geldt voor eenvoudige tekstapplicaties tot en volledig grafische animaties, waarvoor bovendien geen ontwerptalent nodig is.

 

     
Klik op een afbeelding voor een grotere foto.

Download de pdf-folder over Tekstwagens

Om bij wegwerkzaamheden en calamiteiten de weggebruikers duidelijk te informeren heeft JD Nederland duidelijk leesbare tekstwagens ontwikkeld.
Onze onderhoudsarme tekstwagens zijn uitgevoerd met een energiezuinig LED systeem waarin gebruik wordt gemaakt van unieke voorzetoptieken voor de LED’s. Met deze voorzetoptieken worden grafisch briljante teksten/beelden met een hoge contrastwaarde weergegeven (conform DRIP specificaties).

Doordat het rendement per LED wordt geoptimaliseerd kan volstaan worden met een kleiner aantal LED’s om het zelfde resultaat te bereiken. Dit is uiteraard gunstig voor de aanschafprijs maar tevens voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten.
Tegelijkertijd stelt het ons in staat de LED’s met een geringere spanning te laten branden hetgeen een positieve bijdrage levert aan de levensduur van de LED’s. Hoe lager de spanning hoe langer de levensduur.

Voor het programmeren van onze tekstwagens is zeer gebruikersvriendelijke software ontwikkeld. Met uw computer, laptop of eventuele pocket pc heeft u draadloos de volledige controle over de display.
Zo kunt u snel inspelen op veranderende verkeerssituaties. Het uitgebalanceerde chassis is goedgekeurd door de Rijksdienst Wegverkeer en voorzien van goed bereikbare en afsluitbare compartimenten waarin de geluidarme dieselgenerator, hydrauliek, batterijen, acculader en bediening zijn ondergebracht.

Graag informeren wij u over de verschillende uitvoeringen en de diverse opties. Voor meer informatie en/of opdrachten kunt u ons bellen. JD Nederland is altijd bereikbaar op telefoonnummer 055-3553087


Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.
   
JD Nederland - Fabriekstraat 41 - 7311 GM Apeldoorn - T +31 (0)55 355 3087 - F +31 (0)55 355 7915 - M. +31 (0)6 532 55570 - E info@jdnederland.com